Política de cookies

GRUS PLA SERVEIS S.L., en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades  de caràcter personal (RGPD (UE) 2016/679) , informa que les dades que es recullen a través dels formularis del Lloc web: www.gruspla.com, s’inclouen en els fitxers automatitzats de l’empresa, i que seran tractats respectant en tot moment la legalitat vigent.

Dades de contacte de protecció de dades : GRUS PLA SERVEIS S.L.

CIF B-25232497

eMail contacte: gruspla@gruspla.com

La finalitat de la recollida i tractament de les dades de caràcter personal serà per gestionar i mantenir una relació comercial , per gestions d’assessorament  i d’altres serveis amb l’Usuari.

GRUSPLA SERVEIS S.L. ha adoptat les mesures de seguretat necessàries d’acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la llliure circulació de les mateixes.

L’Usuari pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i portabilitat, mitjançant correu electrònic a: gruspla@gruspla.com o bé a l’adreça: Av. Cerdanya núm. 19 Baixos, (25720) Bellver de Cerdanya (Lleida).

Mitjançant la lectura de la present Política de Privacitat, l’ Usuari queda informat sobre la forma en que GRUS PLA SERVEIS S.L. , obté, tracta i protegeix les dades de caràcter personal que li són facilitades a través de la web gruspla.com (lloc web).

Compare listings

Compare