La temporada d’hivern a la Cerdanya

L’hivern per molts és una de les estacions més boniques de l’any. Amb l’arribada de la neu, la majoria de les pistes d’esquí del Pirineu Català i Andorrà s’obren. Els paisatges s’emblanquinen i llueixen com autèntiques postals úniques.

Concretament a la Cerdanya, l’arribada de la temporada d’hivern atrau a moltes persones que busquen un pis, casa o apartament per passar aquesta estació.
Molts necessiten un lloguer de temporada d’hivern, per poder-hi passar dies esquiant, fent excursions, degustant la gastronomia o simplement relaxant-se al costat d’una bona llar de foc.

També hi ha persones que s’enamoren de l’entorn i volen comprar un pis, casa o apartament a qualsevol dels indrets de la Cerdanya com Alp, Puigcerdà, Bellver de Cerdanya, Prullans, Lles, Ger, Llívia, Fontanals, Bolvir, Osseja, Das, Urús o Montellà i Martinet entre d’altres.

L’hivern a la Cerdanya dona per molt, no només per l’activitat dels esports d’esquí, sinó també per d’altres que es poden dur a terme, com per exemple:

Visitar el Prat de Cadí

Una fantàstica excursió que s’inicia des d’Estana. L’excursió dura huna hora aproximadament i arriba fins a tocar les mateixes parets e la serra del Cadí. Realment un paratge espectacular en aquesta època de l’any, veure’l nevat no te preu. Això si tingueu en compte que es recomanable fer l’excursió amb raquetes de neu.

Paisatges des del Castell de Llívia

Una caminada molt fàcil i ideal per fer amb la família o amics es arribar al Castell de Llívia, des d’aquest i precisament a l’hivern podreu gaudir de les millors vistes de la vall de la Cerdanya completament nevada.

Pujar fins al Niu de l’Àliga a més de 2.500 metres

Si us agrada la neu, les vistes i les alçades heu d’anar al refugi del Niu de l’Àliga.
Per fer-ho podem agafar el telecabina des de l’estació d’equí de la Molina que ens deixa directament al Niu de l’Àliga. Aquest es troba a 2.500 metres d’alçada amb unes vistes privilegiades.

Visiteu Puigcerdà, Bellver i Llívia

I si el que voleu es visitar els pobles de la Cerdanya. La recomenació és que visiteu Bellver de Cerdanya, Llívia i la capital de la comarca, Puigcerdà.
A Bellver heu de visitar la plaça major fortigicada, la torre de la presó de l’antic castell o els miradors, així com esglésies properes com Santa Maria de Talló, Sant Serni de Cobarriu o Santa Eugènia de Nerellà.
A Llívia, no us perdeu les rutes de l’època romana i visigòtica, l’església de la mare de Déu dels Àngels i el Museu de la Farmàcia Esteva, una de les més antigues d’Europa.
A Puigcerdà, pugeu a veure les vistes del campanar de Santa Maria, passegeu per l’estany i pels seus carrers comercials plens de vida.

Compare listings

Compare